INGREDIENTE:
- 4 bucati file de somon
- 1/2 ceasca sos de pesto rosu (sundried tomatoes pesto)
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 1/2 pahar vin alb sec
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- sare, piper
CUM SE FACE:
Se condimenteaza fileurile de somon si se aseaza o bucata de peste inr-o bucata de folie de aluminiu. Se unge somonul cu sosul de pesto rosu si se presara busuioc verde tocat marunt.
Se acopera cu o alta bucata de somon condimentat in prealabil si se stropeste cu putin ulei de masline si 1/4 pahar vin alb sec.
Se invelesc cele doua bucati in folie, se procedeaza la fel cu pestele ramas si se aseaza pachetele intr-o tava.
Se pun circa 20-30 minute la cuptor la 375 grade F. Se scot apoi pe o farfurie si se servesc cu garnitura de legume. De asemenea se pot adauga si legume sau felii de lamaie in folie impreuna cu pestele la cuptor. Se face foarte usor, rapid si este foarte sanatos si gustos.
- 4 bucati file de somon
- 1/2 ceasca sos de pesto rosu (sundried tomatoes pesto)
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 1/2 pahar vin alb sec
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- sare, piper
CUM SE FACE:
Se condimenteaza fileurile de somon si se aseaza o bucata de peste inr-o bucata de folie de aluminiu. Se unge somonul cu sosul de pesto rosu si se presara busuioc verde tocat marunt.
Se acopera cu o alta bucata de somon condimentat in prealabil si se stropeste cu putin ulei de masline si 1/4 pahar vin alb sec.
Se invelesc cele doua bucati in folie, se procedeaza la fel cu pestele ramas si se aseaza pachetele intr-o tava.
Se pun circa 20-30 minute la cuptor la 375 grade F. Se scot apoi pe o farfurie si se servesc cu garnitura de legume. De asemenea se pot adauga si legume sau felii de lamaie in folie impreuna cu pestele la cuptor. Se face foarte usor, rapid si este foarte sanatos si gustos.
March 16, 2011 11:37 PM
Ca de obicei,m-ai lasat bouche bee.:)