INGREDIENTE:

- 4-5 Cotlete de porc
- 1 carnat polonez
- 1 cutie ciuperci la conserva sau proaspete
- 200g cascaval ras
- condimente pentru friptura
- 1 lingura de unt

- 1 pahar vin alb sec
- sare, piper


CUM SE FACE:
Se taie carnatul felii si se aseaza intr-o tava rezistenta la foc.Separat, intr-o trigaie se calesc ciupercile intr-o lingura de unt si se condimenteaza cu sare si piper.


Cind sunt gata ciupercile se pun peste feliile de carnati, apoi se adauga cotletele de porc pe care le-am condimentat in prealabil, se stropesc cu un pahar de vin alb sec dupa care se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pun la cuptor pentru circa 1-1/2 sau 2 ore la 400 de grade.



Cind sunt bine facute se scoate folia de aluminiu, se rade cascaval deasupra si se mai lasa 10 minute la cuptor sa se rumeneasca deasupra si sa se topeasca cascavalul.

Le-am servit cu o salata bogata de rosii si legume de vara.
Cotletele au iesit foarte fragede si delicioase.


Friday, May 21, 2010 | 0 comments | Labels: , , , , , , ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails