INGREDIENTE:

- 6 copane de pui
- 1 sticla de bere
- 2 linguri mustar
- 4 linguri soy souce
- 3 linguri ulei de masline
- 5 catei de usturoi
- sare, pier

CUM SE FACE:

Se amesteca toate ingredientele intr-un vas si apoi se toarna sosul peste bucatile de pui. Se acopera cu un capac si se pun la frigider pentru 3-4 ore. Cu cit copanele stau mai mult la marinat cu atit vor fi mai fragede si mai gustoase.

Dupa ce au stat citeva ore in marinata la frigider se arunca sosul si se rumenesc copanele pe gratar pina cind devin aurii si crocante.

...si dupa ce le-am scos de pe gratar.

Pentru garnitura am pregatit cartofi taranesti la cuptor si salata de varza alba amestecata cu ulei, otet, sare si piper.

Cartofii taiati cubulete se amesteca cu jambon afumat sau bacon si ceapa verde taiata marunt, se sareaza si se stropesc cu putin ulei de masline. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun la cuptor pentru 30 de minute, apoi se scoate folia si se mai lasa citeva minute sa se rumeneasca deasupra.

Se servesc cu bere rece.

Pofta buna!


Sunday, May 16, 2010 | 0 comments | Labels: ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails