
INGREDIENTE:
- 200gr. masline negre fara samburi
- 3 fire de praz
- 1 lamaie
- 1/2 pahar de vin alb sec
- 2linguri ulei pentru prajit
- carne de porc
- 1 cutie suc de rosii
- patrunjel verde
- sare, piper
- 200gr. masline negre fara samburi
- 3 fire de praz
- 1 lamaie
- 1/2 pahar de vin alb sec
- 2linguri ulei pentru prajit
- carne de porc
- 1 cutie suc de rosii
- patrunjel verde
- sare, piper
Se spala carnea bine, se taie cuburi si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spala prazul si se taie bucati cam de 3 cm. Se spala lamaia si se taie felii.
November 06, 2010 1:37 PM
Foarte aratos si delicios ceea ce ne prezinti tu aici! SUPERB! Felicitari! Treci si pe la mine daca iti face placere. O seara buna iti doresc!