
- 400 gr carne tocata porc amestecata cu vita,
- 100 gr orez,
- 1 ceapa,
- sare si piper - dupa gust,
- 1 lingurita de cimbru uscat, - 2 borcane de frunze de vita de vie in saramura - tinere,
- 1 cutie pasta de tomate,
- 1 cutie suc de rosii,
- pentru servit smantana sau iaurt.
CUM SE FACE:Carnea tocata se amesteca cu orezul (ales si spalat in cateva ape). Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga ceapa tocata marunt, bulionul si se preasara cimbrul. Se amesteca toate pina cind compozitia devine omogena.
se impaturesc sarmalutele...
Asezati apoi sarmalele in straturi intr-o oala.
Acoperiti si fierbeti la foc mic 2 ore avand grija sa scuturati oala din cand in cand ca sa nu se prinda sarmalele.
Pofta Buna!
October 16, 2013 10:18 PM
Foarte bine, usor si frumos prezentat !