
INGREDIENTE:
- 200gr. cascaval ras
-250 grame sunca taiata cubulete
- 3 linguri de smantana
- foetaj pentru pateuri sau aluat frantuzesc (2 foi de 30cmx30cm)
- 1 ou batut
- sare, piper
- marar sau patrunjel uscat sau orice verdeturi va plac
- 200gr. cascaval ras
-250 grame sunca taiata cubulete
- 3 linguri de smantana
- foetaj pentru pateuri sau aluat frantuzesc (2 foi de 30cmx30cm)
- 1 ou batut
- sare, piper
- marar sau patrunjel uscat sau orice verdeturi va plac
CUM SE FACE:
Se lasa aluatul de foetaj sa se dezghete la temperatutra camerei. Intr-un castron se amesteca sunca taiata cubulete cu cascavalul ras si smantana si apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac.
Dupa ce s-a dezghetat aluatul se presara putina faina pe o suprafata plana si se intinde foetajul pana capata forma unui patrat cu latura de 1ft. (cca. 30cm)


0 comments: