INGREDIENTE:

- 500g carne tocata de porc si de vaca amestecate
- 1 ceapa medie data pe razatoare
- 3-4 catei de usturoi
1 cartof crud
- 1 felie de paine inmuiata in lapte
- 2 oua
- marar tocat marunt
- condimente, sare piper
- ulei pentru prajit
-3 linguri de faina


CUM SE FACE:


Se amesteca intr-un castron carnea tocata cu ceapa si cartoful date pe razatoare, usturoiul pisat, miezul inmuiat in lapte de la o felie de paine, 2 oua crude, mararul tocat marunt si se condimenteaza dupa gust.


Se fac apoi, cu mina umeda, bilute mici din compozitie, se rostogolesc prin faina si se pun intr-o tigaie la prajit in ulei incins, la foc mediu.


Sunt gata cand sunt bine rumenite pe ambele parti . Cind sunt calde le puteti presara cu putin susan ca sa fie mai aspectuoase

POFTA MARE !








Wednesday, May 19, 2010 | 0 comments | Labels: , , , ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails