
- 4 cotlete de porc
- 2-3 crengute de rozmarin prospat
- jumatate pahar vin alb sec
- condimente pentru friptura
- 2catei de usturoi
- sare si piper
-2 linguri ulei
Se stropeste carnea cu putin ulei, se impaneaza cu feliute de usturoi si se condimenteaza bine.
LEGUME PANE
2-3 dovlecei
- 1 conopida
-2-3 buchete broccoli
- 2 oua
- 1 cana parmezan
- 1 cana pesmet
- ulei pentru prajit
Se spala legumele, se taie dovleceii felii si se desfac conopida si broccoli in buchetele mai mici. Se amesteca pesmetul cu parmezanul si se condimenteaza cu sare, piper si ierburi uscate dupa plac. Intr-un castron se bat ouale.
Pentru ca legumele sa iasa mai moi se pot fierbe in prealabil buchetele de conopida si broccoli in apa cu putina sare. De asemenea pentru o varianta mai sanatoasa se pot pune legumele intr-o tava stropite cu putin ulei de masline si apoi la cuptor pentru 15 minute la foc mediu.
Va recomand un vin alb sec. Pofta buna!


0 comments: