INGREDIENTE:

- 5 cartofi violeti
- 3 cartofi dulci sau yam
- 4 cartofi albi
- 3-4 fire ceapa verde
- 2 lingurite capere
- 6-8 masline feliate
- otet si ulei de masline
- sare si piper
- patrunjel verde 


CUM SE FACE:
Dupa ce am spalat toti cartofii i-am pus cu tot cu coaja intr-o oala cu apa si i-am fiert fara sa-i las sa se sfarame.
Dupa ce s-au racit putin i-am curatat de coaja si i-am taiat felii sau cubulete si i-am pus intr-un castron. Am adaugat ceapa verde tocata, caperele, maslinele feliate si patrunjel verde tocat.


Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga otet si ulei de masline. Se amesteca totul si se serveste rece sau calda.
Tuesday, February 7, 2012 | 0 comments | Labels: , , , , ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails