INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

Protagonistii si protagonistele principale:



CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.





Tuesday, August 16, 2011 | 4 comments | Labels: , , , ,

4 comments:

  1. Precious Mornings
    August 28, 2011 11:53 PM

    Acum stiu ce voi face pentru cina...arata extraordinar!

  1. La-Chef-A
    August 29, 2011 6:11 AM

    Precious Morning, in afara de faptul ca arata prezentabil sunt si foarte gustoase si sanatoase. O sa-ti plca asigur. Multumesc pentru vizta.

  1. Precious Mornings
    August 30, 2011 11:37 AM

    Ai dreptate, au fost excelente si le voi reface cu siguranta, fiica-mea a dat nota maxima :)! Multumiri!

  1. La-Chef-A
    August 30, 2011 4:42 PM

    Ma bucur nespus ca v-au placut si ii dau un mare pupic fiicei :*

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails