INGREDIENTE:
- 1-2 oua fierte curatate si taiate felii
- frunze de spanac tanar pentru salata (5 ounces)
- 4-5 felii de bacon prajit si taiat
- branza cu mucegai
- 6 ciuperci albe champignon
- 1 ceapa rosie mica

PENTRU SOS:
- 3 linguri otet de vin rosu
- 1 lingurita zahar brun
- 1 lingurita mustar dijon
- 1 catel de usturoi pisat
- sare si piper


CUM SE FACE:

Se fierb ouale tare, apoi se lasa sa se raceasca , se decojesc si se taie felii. Se pun pe o farfurie si se lasa pentru ornat la sfarsit. Se prajeste baconul intr-o tigaie, se scoate apoi pe o farfurie si se taie in bucati mai mici.




Se scurge intr-un vas o parte din uleiul ramas de la bacon si se pastreaza pentru sos. Se pune apoi in tigaie in uleiul ramas ceapa taiata felii.


Se scoate ceapa pe o farfurie si in continuare, in tigaie se pun feliile de ciuperci si se lasa la foc mic sa se rumeneasca si sa se caramelizeze in sosul ramas de la bacon.


Cind sunt gata se scot si ciupercile pe o farfurie si se pregateste sosul.


In tigaia incinsa se adauga restul se ulei de la bacon pe care l-am pastrat, otetul, usturoiul pisat, mustarul si zaharul si se amesteca bine pina devine un sos omogen. Se sareaza si pipereaza dupa gust.


Se pune spanacul intr-un vas, se adauga celelate ingrediente, se toarna sosul peste si se amesteca bine. La sfirsit se decoreaza cu feliile de ou.














Monday, June 7, 2010 | 0 comments | Labels: , , , , , , , ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails