

INGREDIENTE:
- 1 pahar de faina
- o lingurita de drojdie uscata
- 3/4 pahar de apa
- 1/4 pahar de lapte
- 1 lingură de ulei de masline
- 1 praf de sare- 4-5 mere
- 4 linguri zahar brun
-1 lingurita scortisoara
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 pliculet zahar vanilat
- 3 linguri de unt
- inghetata
- zahar pudra (optional)

Se intinde o foaie rotunda dintr-un aluat de pizza, la alegere, sau unul preparat dintr-un pahar de faina, o lingurita de drojdie uscata, trei sferturi de pahar de apa, un sfert de pahar de lapte, o lingură de ulei de masline şi putina sare. Se amesteca apa, laptele, sarea si drojdia, apoi se toarna faina cernuta si se framanta. Se adauga si uleiul si continuam sa framantam pana obtinem un aluat elastic. Se acopera cu folie de plastic şi lasa la cald 40-50 de minute.

Se intinde apoi blatul si se aseaza intr-o tava pentru pizza. Se intinde compozitia de mere desupra si se pune la cuptor circa 10-15 minute, la temperatura de 300 de grade C.



November 29, 2010 9:25 AM
J'ai lu que vous habitez aux Etats Unis... mais vous écrivez en francias... intéressante...