INGREDIENTE:

- o tavita pulpe de pui dezosate
- condimente pentru pui la punga
- 1 casoleta ciuperci (250gr.)
- 4 felii sunca presata
-cascaval feliat subtire (8 felii)
- ulei de masline
-sare si piper
- marar uscat

CUM SE FACE:

Se spala copanele si se pun impreuna cu condimentul pentru pui intr-o punga care se poate inchide si se lasa la marinat circa 15-20 minute.


Intre timp se calesc ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei. Se condimenteaza dupa plac cu sare piper si marar uscat.

Se pun copanele intr-un strat intr-o tava rezistenta la foc, se toarna si marinata deasupra, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa cam 20 minute la foc mediu sa se patrunda bine, apoi se scate folia se se mai lasa 15 minute sa se maroneasca pana devin putin crocante.



Cand sunt gata se scot de la cuptor si se aseaza apoi in straturi mai intai ciupercile calite, apoi se acopera cu feliile de sunca si ultimul strat cu feliile de cascaval.



Se mai lasa putin la cuptor, doar ata cat sa se topeasca cascavalul. Se servesc calde, cu cartofi piure sau natur si muraturi sau salata. Va recomand un vin alb sec. Pofta buna!





Tuesday, September 14, 2010 | 1 comments | Labels:

1 comments:

  1. Lia
    September 14, 2010 9:49 PM

    Mama ce desfrau :)
    Tare harnica esti mami !

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails