INGREDIENTE:
- 4 bucati file de somon
- 3 linguri maioneza
- 200gr. sos pesto cu busuioc
- 3-4 linguri crutoane prajite maruntite
- 3 linguri parmezan ras
- 1 lamaie
- 1 rosie
- sare, piper sau condimente pentru peste
- 2 linguri ulei

- 4 bucati file de somon
- 3 linguri maioneza
- 200gr. sos pesto cu busuioc
- 3-4 linguri crutoane prajite maruntite
- 3 linguri parmezan ras
- 1 lamaie
- 1 rosie
- sare, piper sau condimente pentru peste
- 2 linguri ulei
CUM SE FACE:
Se spala pestele si se aseaza intr-o tava rezistenta la foc stropita in prealabil cu putin ulei. Se condimenteaza pestele dupa plac si se stoarce putina zeama de lamaie. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa 15 minute la cuptor la 200 grade C.
Se scoate pestele de la cuptor, se toarna amestecul de sos pesto si maioneza si se presara cascavalul cu pesmet.
Pofta buna!
0 comments: