INGREDIENTE:

- 4 bucati file de somon
- 3 linguri maioneza
- 200gr. sos pesto cu busuioc
- 3-4 linguri crutoane prajite maruntite
- 3 linguri parmezan ras
- 1 lamaie
- 1 rosie
- sare, piper sau condimente pentru peste
- 2 linguri ulei


CUM SE FACE:

Se spala pestele si se aseaza intr-o tava rezistenta la foc stropita in prealabil cu putin ulei. Se condimenteaza pestele dupa plac si se stoarce putina zeama de lamaie. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa 15 minute la cuptor la 200 grade C.

Intr-un castron se amesteca sosul pesto cu maioneza iar cascavalul ras se amesteca cu crutoanele maruntite fin (sau pesmet daca nu aveti crutoane).



Se scoate pestele de la cuptor, se toarna amestecul de sos pesto si maioneza si se presara cascavalul cu pesmet.

Se aseaza alternativ cate o felie de lamaie si cate o felie de rosie deasupra si se mai pune la cuptor, neacoperit inca 10-15 minute.

l-am servit cu salata da rosii si piure de cartofi. Se face rapid si este foarte gustos.
Pofta buna!






Sunday, November 28, 2010 | 0 comments | Labels:

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails