INGREDIENTE:

- 4 morcovi
- 1 ceapa mare
- 200gr. mazare
- 200gr. fasole verde
- 1 ardei gras rosu
- 3-4 cartofi
- pasta de rosii sau rosii taiate
- sare, piper, condimente
- patrunjel verde
- 1 lingura ulei

CUM SE FACE:

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o oala la calit intr-o lingura de ulei. Intre timp se curata si se taie cartofii, se taie morcovul rondele si ardeiul gras feliute subtiri.

Cind ceapa incepe sa se rumeneasca se adauga legumele taiate si se condimenteaza dupa gust.

Se adauga 1 litru de apa incalzita in prealabil sau zeama de carne daca aveti si se amesteca bine.

Se pune apoi cratita la cutor la 350 grade F pentru 40 minute.

Dupa 40 de minute se adauga sucul de rosii, se amesteca rotind usor cratita in asa fel incat sa nu se sfarame cartofii si se mai lasa 10-15 minute la cuptor.

Cand este gata se presara patrunjel verde deasupra. Ghiveciul de legume este o mancare usoara si sanatoasa.




Wednesday, June 30, 2010 | 1 comments | Labels:

1 comments:

  1. Anonymous
    April 14, 2013 11:24 AM

    Hi there, just wanted to tell you, I liked this blog post.
    It was funny. Keep on posting!

    My blog post; calories burned calculator

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails