INGREDIENTE:

- 1 pachet (8oz.) paste manicotti
- 1 pachet ciuperci proaspete sau la conserva (6oz.)
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 6oz. spanac proaspat tocat
- 2 oua
- 1 cutie (15 oz.) branza ricotta
- 3-4 frunze busuioc proaspat
- 1 borcan (26oz.) sos marinara
- 1/2 ceasca parmezan


CUM SE FACE:

Se preincalzeste cuptorul la 350 grade. Intr-un vas cu apa se pun pastele la fiert.
Se unge un vas termorezistent de mari dimensiuni cu ulei de masline apoi se toarna o ceasca de sos marinara.

Se taie ciupercile si se pun la calit intr-o lingura de ulei.
Se adauga usturoiul pisat.



Apoi se pun si frunzele de spanac si se mai lasa 5 minute pe foc.


Într-un castron se combina ouale batute cu ricotta si busuiocul tocat marunt, se amestecă bine şi se adauga si ametecul de ciuperci si spanac.




Dupa ce au fiert pastele se pun la scurs intr-o strecuratoare si apoi se umple fiecare tub cu crema obtinuta. Se aseaza intr-un singur strat in tava.



Se toarnă restul de 2 cani de marinara peste manicottisi se presara parmezan deasupra. Eu nu am avut parmezan asa ca am folosit mozzarella. Se acopera cu staniol si se coace timp de 35 de minute.

Se lasa sa se răcească timp de 2-3 minute înainte de servire. Se poate garnisi cu patrunjel proaspat tocat marunt sau frunze de busuioc. Pofta buna!





Saturday, October 2, 2010 | 0 comments | Labels:

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails