INGREDIENTE:
- 3-4 cotlete de porc
- 1 ceapa
- 2 linguri unt
- 200gr. ciuperci proaspete sau la cutie
- 1 lingurita paprika
- 1 lingurita marar uscat
- 2 linguri bulion de rosii
- 150gr. smantana
- 2 linguri faina
- 3 catei de usturoi
1/4 pahar vin alb sec
-patrunjel sau marar verde
- sare, piper
- 1 ceapa
- 2 linguri unt
- 200gr. ciuperci proaspete sau la cutie
- 1 lingurita paprika
- 1 lingurita marar uscat
- 2 linguri bulion de rosii
- 150gr. smantana
- 2 linguri faina
- 3 catei de usturoi
1/4 pahar vin alb sec
-patrunjel sau marar verde
- sare, piper
CUM SE FACE:
Se condimenteaza cotletele cu sare si piper si se pun la prajit intr-o tigaie de gratar intr-o lingura de unt.


0 comments: