- 2-3 bucati piept de pui dezosat si fara pielita
- 1/2 cana iaurt
- sucul de la o lamaie
- 1/2 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir proaspat ras sau uscat
- 1 lingurita boia de ardei
- 1 lingurita chimion
- 1 lingurita coriandru
- 1/2 lingurita ardei iute rosu uscat
-1/2 lingurita sofran indian
- 1 lingurita garam masala
- sare si piper dupa gust
- 2 linguri ulei vegetal
CUM SE FACE:
Se spala bine puiul, se inteapa cu o furculita in mai multe locuri si se taie cubulete. Intr-un mixer se amesteca restul ingredientelor pana se obtine o pasta cremoasa. Intr-o punga se pun bucatile de pui la marinat impreuna cu sosul obtinut si se lasa la figider cel putin o ora.
February 15, 2011 9:46 AM
Eu am luat un bat cu pui, cu sos,cu lamaie,cu tot.:)
Pup you.