INGREDIENTE:

- 6 cartofi
- 2-3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sare, pieper
- 2 fire rozmarin verde
- boia dulce
- cascaval ras sau parmezan


CUM SE FACE:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in forma dorita. Se stropesc cu ulei de masline si apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce si se pun la cuptor la foc mediu circa 30 de minute sau pana se rumenesc usor. Cand sunt aproape gata se amesteca cu usturoiul pisat si rozmarinul taiat marunt. Se scot din cuptor si lasa sa stea putin acoperiti.



Pot fi serviti simpli, cu parmezan sau cascaval ras deasupra sau ca si garnitura la un fel principal. Sunt foarte aromati si gustosi.


Wednesday, August 25, 2010 | 1 comments | Labels:

1 comments:

  1. andre-112
    February 01, 2011 12:38 PM

    tare reteta am sa incerc si eu acuma...ca nam nimik mai bun de fct....o sa va anuntz daca mia iesith pasentza

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails