INGREDIENTE:
- 2 pachetele ciuperci enoki (200 gr in total )
- 10-12 felii bacon taiate in doua
- 3 fire de ceapa verde
- piper proaspat macinat
- rosii cherry pentru ornat
CUM SE FACE:
Se incalzeste cuptorul la 425F (210C). Se taie feliile de bacon pe jumatate. Se spala si se taie o parte din coditele de la ciuperci. Se spala si ceapa verde si se taie pe lungime in 4 bucati egale.
Se aseaza pe fiecare felie de bacon cateva fire de ciuperci, o bucata de ceapa verde si se condimenteaza cu piper proaspat macinat dupa care se ruleaza si eventual se fixeaza fiecare pachetel cu cate o scobitoare.
Se servesc calde ca aperitive acompaniate de un vin alb de tip Chardonnay.
Sunt gustoase, atractive si usor de facut.
June 03, 2011 12:53 PM
Ce ciuperci simpatice !
Cred ca pregatite asa se topesc in gura.
Pup Gabitza si baietii . :)