INGREDIENTE:

- 1 castravete lung
- branza Philadelphia cu ceapa si verdeturi
- 1 ceapa rosie
- morcov si marar pentru ornat

CUM SE FACE:

Se spala castravetele, se taie bucati de 4 cm, se curata coaja in fasii intercalate si cu o lingurita se scoate miezul. Se umplu apoi castrvetii cu crema de branza branza, se prezara ceapa rosie tocata foarte fin si se decoreaza cu frunze de marar si feliute de morcov.


Monday, December 13, 2010 | 2 comments | Labels:

2 comments:

  1. Lia
    December 13, 2010 12:49 PM

    Mama ce-as mai musca dintr-unul.
    Cu sau fara ligurita. :)

  1. La-Chef-A
    December 13, 2010 12:56 PM

    Lia, astia au fost doar incalzirea la felul doi, ciorba de fasole. Am gasit ceva ciolane afumate insa cu obrazul mai gros nu asa subtire si roz ca la voi acolo in nord ;)

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails