- o varza mare
- un ciolan afumat (1.0 kg)
- 2 cepe
- ulei pentru calit varza (100 gr aprox)
- marar, cimbru, foi de dafin
- sare si piper
- o cutie de bulion (250 ml)
- un ciolan afumat (1.0 kg)
- 2 cepe
- ulei pentru calit varza (100 gr aprox)
- marar, cimbru, foi de dafin
- sare si piper
- o cutie de bulion (250 ml)
Se taie varza in doua si cu un cutit bine ascutit se toaca marunt de la varf spre cotor. Se pune apoi varza tocata intr-un castron, se presara sare si se lasa putin sa iasa apa din varza si sa se inmoaie.
Se caleste ceapa in putin ulei si cind incepe sa devina aurie se adauga bucatile de ciolan afumat si se mai lasa la foc mediu pentru circa 10 minute.
July 17, 2010 5:13 AM
Vai ce fain l-ai facut !
Fix ca la mama acasa :)
Si-mi place ca ai pus toate ierburile care merg
cu varza.Cred ca miroase la tine in casa,de
ti-ai inebunit vecinii.
Piscotel. :)