Reteta este inspirata de pe blogul "Home Cooking in Montana".

INGREDIENTE:
  • 1 pachet paine pumpernickel
  • 1 pachet somon afumat feliat
  • 1 cutie 340gr. crema de branza
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura marar
  • 2-3 catraveti verzi de gradina
  • 2-3 ridichi, masline, patrunjel verde pentru decorat
  • sare si piper dupa gust
Intr-un castron se amesteca cam jumatate din crema de branza cu ceapa tocata foarte fin, mararul, caperele, sarea si piperul pana cand se obtine o pasta usor de intins. Eu am folosit Philadelphia whipped cream cheese care este mai pufoasa decat crema de branza normala. Cealalata jumatate din cantitatea de branza am pastrat-o pentru ornat.


Se intinde crema de branza pe o felie de paine, se acopera cu felii de somon afumat si apoi felii de castraveti.


Se repeta procedeul cu urmatoarea felie.

...si apoi cu urmatoarea si urmatoarea...pana cand se termina painea.

Se acopera apoi tortul cu crema de branza si se decoreaza dupa plac cu felii de castraveti, ridichi, somon, masline, patrunjel verde sau ce aveti la indemana si considerati ca se potriveste.

Thursday, September 1, 2011 | 0 comments | Labels: , , ,

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails