INGREDIENTE:

- 4-5 fileuri de cod sau orice alt peste alb
- pesmet japonez Panko (sau orice pesmet aveti la indemana)
- 1-2 albusuri de ou
- sare, piper
ulei penru prajit

PESTO DE CASTRAVETI:

- 1 castravete verde
- 1 legatura de marar prospat
- o mana boabe fistic
- 1/2 cana parmezan
- 1-2 catei de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust


Se pun toate ingredientele pentru sos intr-un blender si se amesteca pana cand se obtine o pasta cremoasa.
Se spala pestele, se condimenteaza si se trece apoi prin albus de ou batut si fulgi Panko (pesmet japonez) sau pesmet normal (sau malai).


Se prajeste pestele intr-o lingura de ulei, se pune apoi in farfurie si se serveste cu sosul pesto de castraveti. Simplu dar extrem de bun.

Saturday, January 22, 2011 | 2 comments | Labels:

2 comments:

  1. Lia
    January 22, 2011 10:53 PM

    Am notat reteta de pesto cu castraveti.
    Merci.Pup.

  1. La-Chef-A
    January 24, 2011 7:43 AM

    E foarte racoritor, placut si usor crocant. Merge foarte bine pestele. Te pup si eu.

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails