
INGREDIENTE:
- 10-15 capatani varza de Bruxelles
- 1 catel de usturoi
- 3 felii bacon
- 1 lingura de ulei
- sare si piper
- 1 lingura cascaval ras
- 10-15 capatani varza de Bruxelles
- 1 catel de usturoi
- 3 felii bacon
- 1 lingura de ulei
- sare si piper
- 1 lingura cascaval ras
Se pune la fiert in apa cu putina sare timp de 15, maxim 20 minute la foc potrivit. Cand varza este fiarta, se scurge bine de apa. Intre timp se taie in bucati mici baconul (eu am folosit un bacon din carne de curcan pentru ca este mai slab) si se caleste in putin ulei. Se adauga la sfarsit catelul de usturoi taiat marunt , dupa care se rastoarna varza peste aceasta compozitie, se presara cascaval ras si se pune la cuptor inca 5 sau 10 minute pana cand varza incepe sa se rumeneasca.
Pofta buna!
October 18, 2011 1:24 AM
Misto! Atita doar ca n-as fi fiert-o, ca imi place in putere, si maream usor timpul la cuptor! Cred ca iesea perfecta pentru gustul meu!
N-am vazut niciodata cum vine pe tija, la noi e varsata :)