INGREDIENTE:
- 1 borcan anghinare marinata
- 8 masline negre kalamata fara samburi
- 1 lingura capere
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 2 linguri ulei de masline
CUM SE FACE:
Se pun anghinarele marinate taiate bucati mai mici cu maslinele fara samburi, caperele si usturoiul tocat intr-un mixer si se amesteca bine pina cind devine o pasta. Se adauga uleiul de masline si putina zeama de lamaie (daca anghinarea este marinata si acrisoara s-ar putea sa nu mai fie nevoie de lamaie) si se mai amesteca un minut pina cind amestecul devine cremos.
Se pun anghinarele marinate taiate bucati mai mici cu maslinele fara samburi, caperele si usturoiul tocat intr-un mixer si se amesteca bine pina cind devine o pasta. Se adauga uleiul de masline si putina zeama de lamaie (daca anghinarea este marinata si acrisoara s-ar putea sa nu mai fie nevoie de lamaie) si se mai amesteca un minut pina cind amestecul devine cremos.
Se pune amestecul intr-un castron si se lasa la frigider o ora. Se serveste cu biscuiti sarati, crackers sau pe felie de paine.
0 comments: