- frunzele de la periferie de la 2-3 andive
- 1 conserva de ton in apa scurs bine
- 4 linguri boabe de porumb
- 1 limeta
- 1 lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
- patrunjel verde pentru ornat
Se taie rondele frunzele de andive si se amesteca cu porumbul si tonul scurs de apa.
Separat se pregateste vinegreta din ulei de masline si zeama de lamaie/ limeta.
Intr-un vas se pune uleiul si se bate cu telul pana incepe sa se tulbure. Se adauga, treptat, zeama de lamaie si de limeta si un praf de sare. Sosul astfel obtinut se toarna peste salata, se amesteca bine, si se pune cateva minute la frigider.
Se presara patrunjel verde si se serveste rece cu bagheta sau crackers.
Bon appetit!
February 18, 2012 4:52 PM
Minunata si foarte usoara de preparat.un seara frumoasa!