- 4-5 catei de usturoi
- 2 linguri otet balsamic
- patrunjel verde, rozmarin, oregano
- 3 linguri ulei
- 1/2 pahar apa
Zilele trecute am facut aceasta friptura clasica, dintr-un muschi de porc la cuptor impanata bine cu usturoi si verdeturi proaspete. Carnea a iesit foarte frageda si in casa se simtea mirosul puternic de usturoi.
CUM SE FACE:
Se spala carnea cu apa rece si apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se pregateste un mujdei de usturoi frecat cu ulei si otet balsamic si se toarna peste carne. Am tocat verdeturi proaspete, le-am presarat deasupra, apoi am adaugat jumatate de pahar de apa, am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus pulpa la cuptor la 200C pentru 1 ora dupa care am ridicat temperatura la 250C si am mai lasat 40 minute.
Pofta buna!
September 21, 2012 1:46 PM
This is really interеsting, Yοu are a vеry skillеd
bloggeг. І hаvе joined youг rss feеd аnd look
forwаrd to seеkіng more оf youг mаgnifісent post.
Also, І've shared your site in my social networks!
Here is my website :: bad credit loans