Yakitori este o frigaruie de pui foarte populara in Japonia. Se consuma de obicei ca aperitiv, cu orez si se serveste cu bere rece.
INGREDIENTE:
- 2-3 piepti de pui
- 2-3 legaturi de ceapa verde
- seminte de susan
PENTRU SOS:
- Teriyaki sos (sau un amestec de otet de orez sau mirin sos si soy sos)
- 2 lingurite zahar brun
- 1 lingurita ginger ras
- 1 lingurita praf de usturoi
- 2-3 legaturi de ceapa verde
- seminte de susan
PENTRU SOS:
- Teriyaki sos (sau un amestec de otet de orez sau mirin sos si soy sos)
- 2 lingurite zahar brun
- 1 lingurita ginger ras
- 1 lingurita praf de usturoi
CUM SE FACE:
Se pun betele pe care urmeaza sa punem frigaruia in apa ca sa se umezeasca si sa nu ia foc.
Friday, May 14, 2010
| 3
comments |
Labels:
BUCATARIE INTERNATIONALA,
ceapa verde,
frigarui,
PREPARATE DIN PUI,
teriyaki
June 01, 2010 3:23 PM
arata yummmy