Am amestecat pesmetul panko cu putin patrunjel uscat si apoi am procedat ca si la prepararea snitelelor, am trecut ficateii, pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Am amestecat pesmetul panko cu putin patrunjel uscat si apoi am procedat ca si la prepararea snitelelor, am trecut ficateii, pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
18 comments:
-
Unknown
May 08, 2012 1:26 AMChiar ca interesant.Si uite ca mi-ai dat idei ce sa mai fac cu fasolea neagra ;)
-
DiaMar bucataria galbena
May 08, 2012 7:39 AMInteresant mod de a pregati ficateii.Cu siguranta este ceva foarte bun.
Toate cele bune!
-
La-Chef-A
May 08, 2012 3:18 PMDorina: Merge si cu pesmet normal. Eu am folosit panko pentru ca nu se umezeste si ramane mai crocant dupa ce il prajesti.
-
La-Chef-A
May 08, 2012 3:20 PMDiaMar: Noua ne-au placut cum au iesit, crocanti pe dinafara si moi pe dinauntru. gustul ramane acelasi, doar textura e putin diferita.
-
La-Chef-A
May 08, 2012 3:22 PMJoanna: Eu am avut fasole neagra la conserva deja fiarta asa ca doar am mixat-o cu usuroi si ulei si a iesit foarte buna. Daca vrei poti sa o si incalzesti putin pe foc sau sa o fierbi daca bobul este prea tare.
-
pansy
May 10, 2012 1:44 PMAm sa incerc si eu ficateii pane,sunt curioasa !
-
GelaDumi
May 16, 2012 7:01 AMSi noua ne plac ficateii in diverse combinatii.
Dupa o asa prezenatare sunt sigura ca si acestia o sa ne placa, asa ca-i trec in lista de asteptare.
-
Angelica
May 26, 2012 1:45 PMMi-ati facut pofta de fasole batuta!!!
Off ,ce lunga va fi noaptea ,cred ca voi visa doar fasole si slaninuta prajita...
-
Ioana V.
June 08, 2012 7:23 AMcat de bine arata! Te-am adaugat in listuta mea de blogroll, ca sa te pot urmari mai bine. Sper sa vrei sa ma adaugi si tu in listuta ta. O zi cat mai frumoasa!
-
Maya
June 26, 2012 3:00 PMMmmm, ficatei! Nu spunem NU! Arata excelent si sigur sînt si deliciosi!
-
La-Chef-A
June 26, 2012 7:18 PMPansy: imi cer scuze ca iti raspund cu foooarte mare intarziere, nu prea am mai avut timp de bucatareala in ultima vreme. Sper sa iti placa ficateii pane, sunt destul de meticulosi dar eu zic ca merita.
-
La-Chef-A
June 26, 2012 7:20 PMGelaDumi: a trecut mai bine de o luna de cd i-ai trecut pe lista, ai avut timp sa-i incerci?
-
La-Chef-A
June 26, 2012 7:23 PMAngelica: fasolica eu facut-o super rapid, stiu ca tot mai buna si mai sanatoasa e cea uscata si fiarta dar cand nu ai timp si chiar iti este pofta poti sa incerci si cu cea la conserva.
-
La-Chef-A
June 26, 2012 7:32 PMalinutzika: ...cu intarziere dar totusi am reusit sa te adaug si eu in blogroll. Multumesc la fel.
-
La-Chef-A
June 26, 2012 7:35 PMMaya, multam frumos! Trebuie sa vad cum fac sa ma organizez si sa reincep sa mai postez cate ceva din ce gatesc. Mi s-a cam pus praful pe ficatei :P
-
Rosita Vargas
July 09, 2012 12:40 PMEl hígado es muy bueno y exquisito con panko,abrazos y abrazos.
-
La-Chef-A
July 29, 2012 7:47 PMRosita Vargas: Muchas gracias. Me alegra que te guste. Abrazos y besos de mí también.
May 07, 2012 11:33 PM
Foarte interesant . Mie imi plac ficateii , desi sunt singura din casa care-i mananca . Mi-ar placea sa incerc si pane . daca nu am pesmet din cel japonez , merge si cu cel obisnuit ?