INGREDIENTE:

- 2 bucati ceafa de porc
- 2 dovlecei (1 squash & 1 zucchini)
- cateva buchetele broccoli (eu nu am avut)
- 1 lamaie
- 1 cutie ciuperci
- sos soia
- ulei de masline
- condimente, sare, piper, patrunjel uscat sau cimbru


CUM SE FACE:

Se spala carnea bine cu apa rece, se stropeste apoi cu putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel uscat sau oregano/ cimbru.
Se incinge gratarul si se pune carnea pe foc avand grija sa nu se rumeneasca prea tare.



Se taie dovleceii felii. Se scurg ciupercile de zeama si se calsec in ulei, mai intai ciupercile si apoi se adauga si dovleceii. Se condimenteaza, se adauga sos de soia si se mai lasa pe foc. La sfarsit se adauga si cateva felii de lamaie, se mai lasa putin la foc mic.





Se aseaza carnea pe o farfurie, se adauga legule calite si se presara coaja de lamaie rasa si cascaval ras peste legumele calde. Pofta buna!




Friday, November 12, 2010 | 0 comments | Labels:

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails