INGREDIENTE:
- 2-3 bucati piept de pui dezosat
- 3 oua
- 6 linguri de faina
- 10 linguri pesmet
- sare, piper, condimente
- ulei pentru prajit
CUM SE FACE:
Se spala carnea de pui, se taie in felii subtiri si se bate usor cu un ciocan de snitele. Se sareaza si condimenteaza fileurile de pui si se aseasza pe o farfurie. Se bat ouala intr-un castron si sa adauga un praf de sare. Pe un platou intr-o parte se pune faina si in cealta parte se pune pesmetul. Se da fiecare bucata de pui mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
- 2-3 bucati piept de pui dezosat
- 3 oua
- 6 linguri de faina
- 10 linguri pesmet
- sare, piper, condimente
- ulei pentru prajit
CUM SE FACE:
Se spala carnea de pui, se taie in felii subtiri si se bate usor cu un ciocan de snitele. Se sareaza si condimenteaza fileurile de pui si se aseasza pe o farfurie. Se bat ouala intr-un castron si sa adauga un praf de sare. Pe un platou intr-o parte se pune faina si in cealta parte se pune pesmetul. Se da fiecare bucata de pui mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
0 comments: