Reteta de la Cristina Stevenson
INGREDIENTE:
- file de somon fara piele si dezosat
- 3 linguri de unt
-zeama de la 2 lamai
- sare si piper
-patrunjel pentru decorat
Se pune somonul intr-un vas rezistent la foc, se stoarce deasupra zeama de la 2 lamai proaspete, se adauga untul taiat bucati, se condimenteaza dupa plac si apoi se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru circa 40 de minute la 375 grade.
Se servetse cu cartofi natur, sos tartar si salata de rosii cu multa ceapa.
Bineinteles ca merge si un pahar de vin alb sec.
Pofta buna!
INGREDIENTE:
- file de somon fara piele si dezosat
- 3 linguri de unt
-zeama de la 2 lamai
- sare si piper
-patrunjel pentru decorat
Se pune somonul intr-un vas rezistent la foc, se stoarce deasupra zeama de la 2 lamai proaspete, se adauga untul taiat bucati, se condimenteaza dupa plac si apoi se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru circa 40 de minute la 375 grade.
Se servetse cu cartofi natur, sos tartar si salata de rosii cu multa ceapa.
Bineinteles ca merge si un pahar de vin alb sec.
Pofta buna!
0 comments: