INGREDIENTE:
- 1 varza rosie mica
- 1 cutie ton in apa
- 1 lamaie
- 3-4 fire de ceapa verde
- 4 lingurite de capere
- sare, piper
- ulei de masline
Am tocat varza cat mai fin si am amestecat-o cu ceapa verde tocata marunt.
Jumatate de lamaie am taiat-o felii si apoi in bucatatele foarte mici si le-am amestecat cu salata iar din cealalta jumatate am scurs zeama si am stropit peste salata.
Am scurs tonul de apa si l-am adaugat peste varza impreuna cu 4 lingurite de capere marinate scurse de zeama.
Am condimentat cu sare si piper si am amestecat cu putin ulei de masline.
Este simplu de facut si poate fi consumata doar in sine, cum am facut eu, cu o bagheta de paine sau ca o salata alaturi de un alt fel de mancare.
Pofta mare!
November 11, 2011 12:31 AM
Buna , buuuna . Si arata atat de frumos , o mananci cu ochii inainte de a baga in gura .