INGREDIENTE:
- 2 pachetele ciuperci enoki (200 gr in total )
- 10-12 felii bacon taiate in doua
- 3 fire de ceapa verde
- piper proaspat macinat
- rosii cherry pentru ornat
CUM SE FACE:
Se incalzeste cuptorul la 425F (210C). Se taie feliile de bacon pe jumatate. Se spala si se taie o parte din coditele de la ciuperci. Se spala si ceapa verde si se taie pe lungime in 4 bucati egale.
Se aseaza pe fiecare felie de bacon cateva fire de ciuperci, o bucata de ceapa verde si se condimenteaza cu piper proaspat macinat dupa care se ruleaza si eventual se fixeaza fiecare pachetel cu cate o scobitoare.
Se aseaza rulourile intr-o tava si se lasa la cuptor circa 20 minute.
Se servesc calde ca aperitive acompaniate de un vin alb de tip Chardonnay.
Sunt gustoase, atractive si usor de facut.
June 03, 2011 12:53 PM
Ce ciuperci simpatice !
Cred ca pregatite asa se topesc in gura.
Pup Gabitza si baietii . :)