INGREDIENTE:

- 4 oua
- 1/2 cana boabe de porumb
- 1/4 cana lapte
- 4 felii bacon
- 4 fire ceapa verde
- cateva frunze busuioc verde
- 1/2 cana branza mozzarela rasa
- cateva rosii mici taiate
- sare si piepr dupa gust


CUM SE FACE:

Se prajeste baconul intr-o tigaie. Se scoate apoi si se pune deoparte intr-o farfurie pe un servet absorbant.

Intr-un castron se bat ouale impreuna cu laptele si se condimenteaza cu sare si piper.

Se scurge grasimea din tigaie si se prajeste in continuare ceapa verde taiata marunt, se adauga porumbul si rosiile taiate in patru.


Se scot pe o farfurie si se pune oul la prajit. Cand este rumenita omleta se intoarce, se presara o parte din branza rasa peste care se pune amestecul de porumb cu ceapa si rosii. Se impatureste in doua si se aseaza pe o farfurie. Se presara restul de branza, busuiocul verde tocat si bucatele de bacon.




Tuesday, February 15, 2011 | 6 comments | Labels:

6 comments:

  1. Andreea
    February 15, 2011 9:51 AM

    Off...n-ai pe aici emoticoane d-alea cu fetze care saliveaza??? Ca nu pot sa-mi exprim incantarea, pofta si frustrarea ca nu pot gusta asa ceva in momentul asta!

  1. Lilly
    February 15, 2011 11:57 AM

    Eu cred ca vrei si titlul: Regina Omletelor.Poza este cat se poate de elocventa.

  1. Dorina
    February 15, 2011 10:44 PM

    Eu nu mananc dimineata , dar acum as manca omleta asta a ta

  1. La-Chef-A
    February 16, 2011 1:21 PM

    Andreea iti multumesc pentru cuvintele frumoase, esti foarte draguta. O zi frumoasa!

  1. La-Chef-A
    February 16, 2011 1:23 PM

    Lilly, deja un titlu e mult prea mult. Te pup si iti multumesc ca ai trecut pe la mine. :)

  1. La-Chef-A
    February 16, 2011 1:27 PM

    Dorina, ma bucur ca ti-a placut omleta. E buna tare, poate o incerci intr-o dimineata:)

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails