INGREDIENTE:
- 10 morcovi mici (sau un morcov mare)
- 3 fire ceapa verde
- 2 portocale
- patrunjel proaspat (sau coriandru)
- 1/4 ceasca stafide
- 1 lingura ulei de masline
- otet balsamic sau un dressing compus din:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri suc de portocale proaspat
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare si piper
- bile de branza mozzarela marinata (optional)
Se spala morcovii si se dau pe razatoare. Se curata ceapa verde si se taie foarte marunt. Se amesteca apoi cu morcovii, stafidele si portocalele curatate de coaja si taiate marunt. Se stropeste cu putin ulei de masline si otet balsamic si se condimenteaza. Se serveste rece cu patrunjel sau coriandru proapat tocat si decorata cu frunze de patrunjel.
December 03, 2010 12:19 AM
Maica mea....Ce bine arataaaaa !