INGREDIENTE:
- 200gr. icre de crap
- 50gr. miez de paine
- 200gr. ulei
- 1 ceapa taiata marunt
- zeama de lamaie
- 2 cutii ton in apa (200gr.)
- sare
- 1 cutie boabe de porumb (200gr.)
- 1 lingurita mac
- 1 cutie "Pringles" potatoe chips
CUM SE FACE:
Icrele se spala, se scurg de apa si se sareaza. Separatrat se moaie in apa miezul de piine, se stoarce bine, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se pune uleiul putin cite putin, lamiie si ceapa taiata marunt dupa gust. Se scurge tonul bine de apa si se amesteca cu icrele. Se lasa impreuna intr-un castron la frigider circa 2 ore. Se rastoarna cu grija pe un platou se presara boabe de prumb fiert deasupra, putin mac si se orneaza pe margine cu petale din potato chips.
- 200gr. icre de crap
- 50gr. miez de paine
- 200gr. ulei
- 1 ceapa taiata marunt
- zeama de lamaie
- 2 cutii ton in apa (200gr.)
- sare
- 1 cutie boabe de porumb (200gr.)
- 1 lingurita mac
- 1 cutie "Pringles" potatoe chips
CUM SE FACE:
Icrele se spala, se scurg de apa si se sareaza. Separatrat se moaie in apa miezul de piine, se stoarce bine, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se pune uleiul putin cite putin, lamiie si ceapa taiata marunt dupa gust. Se scurge tonul bine de apa si se amesteca cu icrele. Se lasa impreuna intr-un castron la frigider circa 2 ore. Se rastoarna cu grija pe un platou se presara boabe de prumb fiert deasupra, putin mac si se orneaza pe margine cu petale din potato chips.
November 27, 2010 9:30 AM
Am mai vazut diferite salate floarea soarelui dar nu erau atat de frumoase ca a ta!