
O reteta inspirata din cartea lui Jamie Olivier "Jamie's Italy".
 
INGREDIENTE:
- 2-3 lamai
- rosii mici
- frunze proaspete de busuioc
- masline negre
- branza mozzarela
- sare, piper
CUM SE FACE:
Se incinge cuptorul la 200C (400F). Se taie lamaile la capete si apoi in jumatatiu si se scobesc inuntru.

Se aseaza intr-o tava pe frunze de lamaie daca aveti, eu nu am avut asa  ca am folosit frunze de porumb si se sareaza si pipereaza dupa plac.

Se aseaza in fiecare jumatate de coaja de lamaie cate o felie de  mozzarela, apoi o frunza de busuioc proaspat, o rosie mica taiata in  bucatele, se prsara felii de masline si se acopera din nou cu o felie de  mozarela. Se condimenteaza din nou si se pune la cuptor pina cand  branza se topeste frumos.


Se servesc calde cu felii de bagheta proaspata.

 
 
 
0 comments: