INGREDIENTE:

- 200gr. quinoa
- o ceapa rosie
- 70 gr ardei gras rosu
- 70 gr ardei gras galben sau verde
- 100 gr ciuperci champignion
- 100 gr zucchini
- sare
- ulei masline


CUM SE FACE:

Se fierbe quinoa in apa conform instructiunilor de pe cutie. Eu am avut quinoa rosie dar se poate face cu orice fel de quinoa.

Se pune circa o cana de quinoa la 2 cani de apa. Se lasa sa fiarba si cand ince sa clocoteasca se da focul mic si se mai lasa circa un sfert de ora, apoi se opreste focul, se acopera vasul si se lasa pana quinoa absoarbe toata apa.

Intre timp se toaca legumele. Se pune o tigaie cu putin ulei de masline la incins si se caleste ceapa rosie. Se adauga apoi ardeii si se mai lasa putin, apoi se pun si dovleceii taiati cubulete.

Se mai calesc circa 5 minute legumele amestecand usor apoi, se sareaza dupa gust, apoi se adauga si ciupercile si se amesteca bine.

La sfarsit se stinge focul si se amesteca legumele calite cu quinoa. Le-am servit pe felii de salata verde cu crochete de peste la cuptor.








Tuesday, September 21, 2010 | 0 comments | Labels:

0 comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails