
- 15-20 creveti intregi cu codite
- 1/2 ceasca fulgi de porumb
- 1/2 pahar bere- 1/2 fulgi nuca de cocos- 1 1/2 ceasca făină- 2 oua
- ulei pentru prajit

CUM SE FACE:
Se bat ouale bine intr-un castron, de preferat mai intai albusurile, separat si apoi se adauga si galbenusurile. Se amesteca cu berea si apoi se toarna faina ploaie . Se lasa sa stea timp de 5 minute. Consistenta aluatului ar trebui să fie asemănătoare cu cea de la clatite. Daca mai este necesar se mai subtiaza cu bere.

Se pun fulgii de porumb intr-o punga si se maruntesc cu rolul de lemn. Se amesteca apoi cu fulgii de nuca de cocos si se pun impreuna intr-un castron. Se tapeteaza o farfurie cu faina si tinand crevetii de codita se dau, pe rand, mai intai prin faina, se scufunda apoi in aluatul de bere si faina si la sfarsit prin amestecul de fulgi cu cocos.




July 24, 2010 11:45 PM
Minunati, abia astept sa-i fac!