INGREDIENTE:
- 2-3 bucati piept de pui dezosat
- sos iute de ardei (cantitate dupa plac)
- 1 cutie crema de branza simpla Philladelphia (250 gr.)
- blue cheese sau ranch dressing (cateva linguri)
- 1 cana branza rasa (de care va place, eu am folosit Mexican 4 cheese blend)
- chips sau legume proaspete gen tije de telina, morcovi, ardei pentru intins
- sos iute de ardei (cantitate dupa plac)
- 1 cutie crema de branza simpla Philladelphia (250 gr.)
- blue cheese sau ranch dressing (cateva linguri)
- 1 cana branza rasa (de care va place, eu am folosit Mexican 4 cheese blend)
- chips sau legume proaspete gen tije de telina, morcovi, ardei pentru intins
CUM SE FACE:
Se fierbe pieptul de pui in apa cu putina sare si dupa ce s-a racit se
rupe fasii fie cu ajutorul a doua furculite fie cu ajutorul robotului din dotare.
Se amesteca apoi fasiile de pui cu sosul iute de ardei si se lasa
deoparte sa se imbine aromele. Aici trebuie sa recunosc ca in funtie de
gustul fiecaruia puteti folosi de la cateva picaturi pana la toata
sticluta.
Se unge o tava cu crema de branza peste care se aseaza bucatile de pui,
se stropeste cu putin sos blue cheese sau ranch si se presara deasupra
branza rasa. Se pune apoi tava la cuptor la 200C circa 20 minute.
Se
serveste cald cu chips sau legume. Musai trebuie acompaniat de cel putin
un pahar de vin, numarul paharelor crescand exponential functie de
cantitatea de sos iute folosita.
Uelcam beK, Gabitza!
ReplyDeleteO fi ca-i ora pranzului dar as plonja in tava ta ca un pescarus in mare!
Super faina reteta, bine ai revenit !
ReplyDeleteBine ai revenit !!!!!!
ReplyDeleteVa multumesc frumos, bine v-am regasit!
ReplyDeleteGabi,lipsesti,lipsesti, dar si cand revi.Arata super si vorba lui Lili,as plonja in vasul ala.
ReplyDelete