Acest aperitiv simplu si delicios se prepara rapid si poate deschide orice petrecere intr-o nota distinctiva si o tenta orientala..
INGREDIENTE:
-1 castravete verde
- orez fiert
- somon afumat
- seminte de susan
- sos de soia (optional)
CUM SE FACE:
Se taie castravetele pe lung, se curata de samburi si se taie in bucati de circa 4cm lungime.
Se umple fiecare jumatate cu orez alb fiert, se acopera cu cate o felie de somon afumat si se presara seminte de susan alb sau negru. Se pot servi cu sos de soia.
Foarte apetisante.Un weekend fain...Maine sînt în trecere prin oraşul tau,poate îmi opreşti şi mie o portie.
ReplyDeleteCu mare placere. Pe la ce ora. Poate ne vedem.
ReplyDeleteGabi,
ReplyDeleteCu asta m-ai fermecat.
L-am notat si am pus reteta bine :)
Somn afumat e fix pe gustul meu.
Pup.
Mmm...arata super bine
ReplyDeleteO reteta rapida si delicioasa. Notat ;-)
ReplyDeleteLia, am stiut ca iti place somonul afumat. Aperitivele astea chiar sunt de efect si foarte usor de facut.
ReplyDelete