INGREDIENTE:
- 2-3 bucati piept de pui dezosat
- 3 oua
- 6 linguri de faina
- 10 linguri pesmet
- sare, piper, condimente
- ulei pentru prajit
CUM SE FACE:
Se spala carnea de pui, se taie in felii subtiri si se bate usor cu un ciocan de snitele. Se sareaza si condimenteaza fileurile de pui si se aseasza pe o farfurie. Se bat ouala intr-un castron si sa adauga un praf de sare. Pe un platou intr-o parte se pune faina si in cealta parte se pune pesmetul. Se da fiecare bucata de pui mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
- 2-3 bucati piept de pui dezosat
- 3 oua
- 6 linguri de faina
- 10 linguri pesmet
- sare, piper, condimente
- ulei pentru prajit
CUM SE FACE:
Se spala carnea de pui, se taie in felii subtiri si se bate usor cu un ciocan de snitele. Se sareaza si condimenteaza fileurile de pui si se aseasza pe o farfurie. Se bat ouala intr-un castron si sa adauga un praf de sare. Pe un platou intr-o parte se pune faina si in cealta parte se pune pesmetul. Se da fiecare bucata de pui mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
No comments:
Post a Comment