Pages

Saturday, August 6, 2011

FURSECURI CU SAFIDE



Reteta de la Lilly.

INGREDIENTE:
- 1 ou
- 1 ceasca zahar
- 1 ceasca ulei
- 2 cesti faina
- 1 ceasca stafide
CUM SE FACE:

Intr-un castron se ameseca bine oul si zaharul. Pentru masurarea cantitatilor am folosit o ceascuta de expresso.
Se adauga uleiul treptat amestecand pana cand zaharul s-a dizolvat.
Se adauga faina si se amesteca in continuare pana cand se obine o pasta.
Se preara stafidele sau daca doriti puteti pune nuci, alune, ciocolata, fructe uscate, rahat turcesc sau orice altceva va place si se amesteca sa se incorporeze in pasta.
Intr-o tava pentru cuptor am pus o hartie de copt ca sa nu se lipeasca fursecurile si cu o lingura am turnat pasta in tava in forma de fursecuri. Am incins cuptorul la 180C si le-am lasat la copt circa 10 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca fara sa se arda. Sunt foarte rapide, extrem de usor de facut si foarte fragede.

7 comments:

  1. Ce bine arata frusecurile...as vrea sa incerc si eu. Multumesc pentru reteta:)...
    Ai un blog foarte frumos si bogat cu retete delicioase!

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru contravizita. :)
    Fursecurile sunt foarte simplu de facut si ies asa de fragede. Incearca-le cu incredere.

    ReplyDelete
  3. Ce frumusele sunt fursecurile tale! Si stiu sigur ca sunt si bune, pentru ca reteta asta o folosesc si eu.
    Un weekend frumos iti doresc.

    ReplyDelete
  4. Imi plac mult fursecurile astea fine!Gen limbi de pisicute :D
    Pupici si un weekend minunat :*

    ReplyDelete
  5. Brandusa,multumesc pentru vizita si un weekend placut si tie!

    ReplyDelete
  6. Maya, te pup si iti doresc un weekend cu mult soare :*

    ReplyDelete
  7. le am facut cu mixerul dar mi a iesit aluatul mai tare?credeti ca aceasta e cauza?:(

    ReplyDelete