Pages

Friday, December 10, 2010

ORANGE & CARROT SALAD





INGREDIENTE:

- 10 morcovi mici (sau un morcov mare)
- 3 fire ceapa verde
- 2 portocale
- patrunjel proaspat (sau coriandru)
- 1/4 ceasca stafide
- 1 lingura ulei de masline
- otet balsamic sau un dressing compus din:
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri suc de portocale proaspat
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare si piper
- bile de branza mozzarela marinata (optional)


CUM SE FACE:

Se spala morcovii si se dau pe razatoare. Se curata ceapa verde si se taie foarte marunt. Se amesteca apoi cu morcovii, stafidele si portocalele curatate de coaja si taiate marunt. Se stropeste cu putin ulei de masline si otet balsamic si se condimenteaza. Se serveste rece cu patrunjel sau coriandru proapat tocat si decorata cu frunze de patrunjel.







8 comments:

  1. Maica mea....Ce bine arataaaaa !

    ReplyDelete
  2. Wauuu... de mare efect salatica, pozele sunt extraodinare! Felicitari!

    ReplyDelete
  3. Liana10, ma bucur ca iti place prezentarea. Multumesc!

    ReplyDelete
  4. ce salata faina si ce bine arata ! super pozele.

    ReplyDelete
  5. Pansy, multumesc mult. Este o salata racoritoare, putin dulce-acrisoara care se preteaza bine la petreceri mai ales daca este servita asa mai pompos.

    ReplyDelete
  6. E atat de frumos aici la tine , cu bun gust ,poze wow! si idei foarte interesante incat simt nevoia sa-ti multumesc .
    Mult timp ai lipsit si imi parea rau sa nu continui, ma gandeam ca ai patit ceva ... bine ca e bine !
    Sarbatorile cu bine,sanatate ,bucurii ,un An Nou mai bun si multumesc !

    ReplyDelete
  7. Luciana: Multumesc frumos pentru vizita si pentru incurajari. Am inceput acest blog din pasiune si fara sperante prea multe insa acum realizez ca rebuie sa ma mobilizez mai mult si din putinul timp pe care il am sa continui sa-l impart cu voi, cititorii mei fideli. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

    ReplyDelete