
INGREDIENTE:
- 200gr. masline negre fara samburi
- 3 fire de praz
- 1 lamaie
- 1/2 pahar de vin alb sec
- 2linguri ulei pentru prajit
- carne de porc
- 1 cutie suc de rosii
- patrunjel verde
- sare, piper
- 200gr. masline negre fara samburi
- 3 fire de praz
- 1 lamaie
- 1/2 pahar de vin alb sec
- 2linguri ulei pentru prajit
- carne de porc
- 1 cutie suc de rosii
- patrunjel verde
- sare, piper
Se spala carnea bine, se taie cuburi si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spala prazul si se taie bucati cam de 3 cm. Se spala lamaia si se taie felii.
Foarte aratos si delicios ceea ce ne prezinti tu aici! SUPERB! Felicitari! Treci si pe la mine daca iti face placere. O seara buna iti doresc!
ReplyDeleteMultumesc mult Andreea pentru cuvintele frumoase si pentru vizita.
ReplyDeleteCe bine arata mîncarica asta de praz cu masline!Trebuie s-o fac si eu,ca e tare în voga acum în perioada asta.
ReplyDeleteMaya, mancarica este foarte buna. Incearc-o si sigur o sa-ti placa.
ReplyDeleteCe foame mi s-a facut.Arata delicios.
ReplyDeleteMultumesc "hapleablog". Te-am vizitat si eu. Ai un blog minunat.
ReplyDelete