

- 150gr. cascaval
- 150gr. faina
- 100ml. apa
- 80gr. unt
- 2 oua
CUM SE FACE:
Este important sa aveti toate ingredientele in cantitatile necesare la indemana. Se rade mai intai cascavalul pe razatoarea mica.
Se pun apoi untul si apa intr-o cratita pe foc si se lasa sa se topeasca bine untul si sa dea in clocot. Se opreste focul si presara toata faina. Se amesteca bine cu o lingura de lemn. Se presara si cascavalul si se amesteca repede ca sa nu se raceasca compozitia.
Mdeci ... mor! Vin Tinerii de Mucenici, poate ma incumet, desi nu prea am timp!
ReplyDeleteSau, poate imi faci tu cind vii? ce zici? :D
Au iesit excelent, mai mult decat excelent, desi aratau mai mult ca niste placintute, dar gustul...mmmm....face toti banii. Multumesc pentru reteta. Aida
ReplyDeleteRaluca, abia acum am vazut mesajul tau. Sper ca le-ai facut de Mucenici sau cu alta ocazie sau inca ma mai astepti???? Te pup.
ReplyDeleteAida, ma bucur nespus ca ai incercat una dintre retetele mele si ca a iesit "excelent" fapt pentru care te invit ori de cate ori ai ocazia sa ma mai vizitezi in bucataria mea virtuala si sa mai incerci cateva din retetele de aici.
ReplyDelete