Intrucat imi era pofta de ceva dulce si am vrut sa fac ceva foarte rapid am comis acest desert decadent care poate fi readaptat in diverse variante. Acompaniat de un pahar de lapte a devenit un mic dejun dedicat cu multa dragoste baietilor mei.

INGREDIENTE:

- 2 foi de tortilla
- 2 linguri nutella
- 1 banana taiata felii
- 1 lingurita ulei

Se pune o tigaie la incins cu o lingura de ulei, se adauga o foaie de tortilla unsa cu nutella in prealabil si se preasara felii de bana pe toata suprafata.


Se acopera cu inca o foaie de tortilla si dupa ce s-a rumenit pe o parte, cu ajutorul unei spatule se intoarce cu grija si se lasa sa se rumeneasca si pe partea cealalta. Se pune apoi pe o farfurie sau tocator de lemn si supa ce s-a racit putin se taie in triunghiuri cu un cutit bine ascutit.


Se serveste calda sau rece. Se pot face diverse variante, cu unt de arahide (peanut butter), marshmallow, dulceata sau cu diferite fructe cum ar fi felii de kiwi sau ce aveti la indemana.



Tuesday, September 27, 2011 | 4 comments | Labels: , , ,

4 comments:

  1. Dorina
    September 28, 2011 11:55 PM

    Super desert , esti foarte inventiva .

  1. La-Chef-A
    September 29, 2011 7:12 AM

    Multumesc Dorina. E un desert super rapid si bun. Poti incerca diferite variante, cum ar fi branza brie cu stafide si nuci, sau altfel de branza cu felii de kiwi sau capsuni.

  1. Bucate Apetisante
    September 30, 2011 8:23 AM

    Mammmaaa miaaaa ce bun este!

  1. La-Chef-A
    October 04, 2011 3:10 PM

    Bucate apetisante: ma bucur ca iti place si te mai astept in bucataria mea virtuala. Te pup!

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails