- 1 ½ cani faina
- 1 plic praf de copt (10 gr)
- ½ lingurita de sare
- 3 oua
- ½ ceasca de zahar granulat
- 1 cutie branza Ricotta (250 gr)
- ¼ ceasca unt topit nesărat
- ¼ ceasca de lapte
- 1 cana afine proaspete
- zahar pudra pentru ornat
- alune feliate pentru ornat (optional)
Intr-un bol de marime medie amestecati împreună primele 3 ingrediente, faina, praful de copt si un praf de sare.
Se lasa putin sa se raceasca si se pudreaza cu zahăr înainte de servire.
Ce frumos crescuta e!
ReplyDeleteFain de tot.
Just delicious ! :)
ReplyDeleteSefa ...imi ploua in gura
ReplyDeleteBai, da' feliile mele unde sint? AUD?
ReplyDeleteMultumesc fetelor, tarta a avut mare succes si la baietii mei care au asteptat cumintei sedinta foto dupa care au devorat-o toata de parca nici nu a fost. Se va repeta pentru ca se face foarte usor. Poate chiar si cu alte fructe, de ce nu.
ReplyDeleteUpsss..cred ca a disparut mesajul meu.Gabi,tarta(prajitura) arata yammy si promit ca o prestez cin ma intorc din vacanta.Sa ai o vara minunata!
ReplyDeleteAh! Arata fenomenal! Am notat si eu reteta. Super prajiturica! Pup.
ReplyDeleteParadis:Unde sunteti in vacanta de data asta? Tarta e simpla si buna tare. Multumesc la fel, o vara cat mai frumoasa!
ReplyDeleteMultumesc Andreea. Te pup si eu.
ReplyDeletePlecam in Republica Dominicana Punta Cana...intr-o zona frumoasa,tropicala ca in Paradis:).
ReplyDelete